Програма на сдружение BG Бъди активен

Доброволци строят класна стая на открито в 47 СУ „Христо Данов“ в София на 14-15 май

Тази седмица учениците от 47 СУ „Христо Данов“в кв.Иван Вазов, в София ще се сдобият с градска зеленчукова градина и с красна стая на открито в двора си.

 

На 13 май ученици и колегите ни от Фондация“Корен“ ще направят градска зеленчукова градина в двора, изградена от палети. През март четвъртокласниците подготвиха разсад за вкусни чери доматчета и босилек. 

На 14-15 май каним доброволци, с които с палети да изградим разчупено и модерно място за срещи и учене на открито по проект на арх. Християн Георгиев. То ще е от палети и се изискват базови умения на домашни майстори.  Ще се потрудим, но и ще е забавно. Дори и децата се включват, или поне играят навън под надзор в училищен двор. 

 

Нужни са ни поне 10 доброволци, от които поне 7 здрави и силни хора, за всеки от двата дни! Моля, запишете се, като уточните и деня! 

Ако дойдете на 15 май, ще можете да видите и как работи Радио София в неделя. Нашата приятелка Лилия Големинова ще направи традиционното неделно изнесено студио на открито и наживо от мястото на събитието с участието на общината, на успели хора от района, на интересни събеседници.

 

Събираме се за добра кауза, показваме на децата, че и ние можем с ЛЕГО, АМА ПО-ГОЛЯМО!

 

Събитието ще се осъществи със съдействието на район Триадица, Столична община, по проект „Партньорство за красива и чиста България“, част от дългосрочната програма „Място България“ на сдружение „БГ Бъди активен“ с финансовата подкрепа на „Coca Cola Foundation“.

Ако имате въпроси, моля, разгледайте информацията на уебсайта ни и във ФБ – 

(1) Строим класна стая на открито в 47 СУ „Христо Данoв“ | Facebook

 

Ние сме на разположение на e-mail: [email protected].

И споделяйте и подкрепете с SMS #DMS17777IGRA и с дарение Кампания „Шампионите на Горна баня играят заедно“

 

Линкедин: https://www.linkedin.com/company/safeplaygroundsbg/

Уебсайт: https://safeplaygrounds.bg/

FB страница: https://www.facebook.com/safeplayground.sofia/

Снимка: Сдружение „Безопасни детски площадки“

No Comments

Post a Comment