Програма на сдружение BG Бъди активен

бош-партньори

Всяка една подкрепа ни води

Искрено благодарим на всички, които повярваха в нас и ни помагат да осъществяваме нашите проекти

За да си успешен в това, с което се занимаваш, от най-съществено значение са хората, с които работиш. Ние от „BG Бъди активен“ знаем това много добре и го ценим.

Бош България подкрепиха създаването на _Място в 10 български града, като ни предоставиха  така необходимите различни електрически уреди и инструменти.

Ние продължаваме да се трудим с пълна пара по проекта _Място, като предстои създаването на още 7 места по територията на цяла България. Ако и вие искате да помогнете да изградим заедно  нови градски пространства в различни градове в България и да ги превърнем в предпочитано от младите хора място за дейности на открито, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е разработил различни варианти за партньорство, предназначени за компании, които желаят да споделят нашата кауза.

Следете информация за _The Spot в официалната фейсбук страница на проекта.

бош-партньориСоциалният ангажимент на Бош е исторически обусловен и се основава на убежденията на учредителя на компанията, Роберт Бош. Компанията поддържа множество благотворителни организации и проекти, които са насочени към стимулиране на млади таланти в науката и спонсориране на благотворителни инициативи по целия свят, както и кампании за опазване на околната среда.

No Comments

Post a Comment