Програма на сдружение BG Бъди активен

TheSpot-Добрич

Местим откриването на _Място в Плевен на 23-ти септември

Поради технически затруднения при завършването на дейностите по изграждането на _Място в Плевен в срок, отлагаме официалното откриване на пространството за 23-ти септември. Причината за това е забавянето на необходим материал от фирма производител и желанието ни да завършим нещата с добър резултат.

За да е завършено както трябва  _Мястото ще бъде открито с близо две седмици закъснение. Така ще успеем да осъществим планираните дейности по проекта в града по най-добрия начин.

На 23-ти събитието отново ще бъде с програмата на „Активна Събота 2017“. Програмата ще включва много спортни и творчески занимания, много изненади, игри за най-малките и много настроение

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ В ОФИЦИАЛНАТА FACEBOOK СТРАНИЦА НА ПРОЕКТА.

ЗА ПРОЕКТА:

_The Spot” е най-новият проект, иницииран от сдружение „BG Бъди aктивен“, целящ да преобрази 10 градски пространства в различни градове в България и да ги превърне в предпочитано от младите хора място за дейности на открито. Идеята се реализира за първи път в България и е вдъхновена от т.нар. PlaceMaking – движение в Европа и САЩ, което предизвиква гражданското общество активно да участва в процеса по сътворяване на атрактивни публични места. Проектът се организира в България с финансовата подкрепа на Фондацията на Coca-Cola.

Повече за проекта може да прочетете тук

 

 

No Comments

Post a Comment