Програма на сдружение BG Бъди активен

русе спорт- подкрепа

Успехът е резултат на партньорства!

„Русе Спорт“ подкрепят създаването _Място в 10 български града 

Фирмата предостави преференциални цени при закупуването на уреди за проекта, за да дадем възможност на повече младежи да бъдат активни в свободното си време

През 2017 дадохме началото на нашия проект _Място, с който искаме да преобразим 10 градски пространства в различни градове в България и да ги превърнем в предпочитано от младите хора място за дейности на открито (сред които и спорт).

За нас този проект е изключително важен, защото той образова младите хора, като ги провокира да мислят и сами да създадат своето място. Въвличането на тийнейджъри в изграждането на пространството по техен вкус и желание е важно, тъй като предоставя възможност за придобиване на опит и знания чрез практически упражнения, свързани с ежедневния живот. Възможността да работят в екип, да наблюдават, да набелязват проблеми и да откриват нови творчески решения са само част от уменията, които младежите развиват по време на проекта.

Вече открихме три от първите десет _Места, а най-голямото професионално удовлетворение за нас е да чуем думите: „Благодарим ви“, от десетки граждани, които използват облагородените пространства.

С това обръщение искаме да благодарим на фирма „Русе Спорт“  за подкрепата в нашата мисия и проекта _Място, които участваха в изграждането на новите пространства в София, Самоков и Сандански. Фирма „Русе Спорт“ е български производител на спортно оборудване с богата продуктова гама. Знаейки, че за нас спортът е мисия, те подкрепиха проектът _Място.  Сега продължаваме да работим усърдно, като остават още 7 града до края на 2017-та година.

Следете информация за _The Spot в официалната фейсбук страница на проекта.

ruse-sport_logo

No Comments

Post a Comment