Програма на сдружение BG Бъди активен

ескрео

Заедно НЕ рушим стени. Заедно събираме идеи върху стени

 

Добрите идеи идват, когато освободиш мисълта си

Радваме се, че можем да обявим официално началото на партньорството между BG Бъди активен и компанията Escreo

Основата на проекта _Място се гради около споделянето на идеи между нашия екип и местната общност, обсъждането на предложения и изчистването им в краен вариант.

Нашият нов партньор в проекта – Escreo, който ви представяме в тази статия, създава продукт, който подкрепя точно тази цел – споделянето на идеи. Точно както  и ние с TheSpot променяме средата около нас, в Escreo помагат на хората да се изразяват по-лесно и да работят по-ефективно заедно чрез вълшебно покритие, което трансформира всяка стена в бяла дъска от ново поколение. Иновативни изобретения могат да повишат ентусиазма за участие на младите, правейки една позната дейност забавна и интересна и стимулирайки спонтанната креативност и съвместната работа.

Компанията  произвежда продукт, или както те казват „цяло изживяване“, чрез което можете да превърнете всяка стена в повърхност, на която да пишете или рисувате с маркер, след това да изтриете написаното, точно както на всяка бяла дъска.

С помощта на Escreo, ние ще оптимизираме събирането на идеи за изграждането на пространствата в 10-те града през тази година.

Много малко  е нужно за да се отключи потенциалът, криещ се във всеки от нас. Добрите идеи се раждат неочаквано и могат да бъдат вдъхновени от използването на нещо различно. Идеята е вътре в нас и понякога е само на един маркер разстояние.

Истински сме вдъхновени и още веднъж благодарим на Ecsreo, които ни помагат да споделяме нашите смели идеи.

Ако имате въпроси относно проекта и искате да ни подкрепите, можете да се свържете със сдружение „BG Бъди активен“: +359 876 723 377

No Comments

Post a Comment