Програма на сдружение BG Бъди активен

Лесни стъпки да преобразим пространството пред магазина

83% от клиентите НЕ влизат в магазина заради обстановката пред него?
Ако се погрижите за пространството пред магазина – то ще ви се отплати
Как да го направите?
Предлагаме ви „Лесни стъпки“ за това как да преобразим пространството пред магазина си:

Почистете площадката и оформете градинка(при възможност)

Прекопайте или поставете саксии, в които да засадите един-два вида некапризни зелени растения. Засаждането на цветя може да бъде начин за тестване на идеи и насърчава креативната мисъл.

Композиция от цветя и камък: Алпинеум

Съчетание на естествен камък със скални образувания и растителност – страхотен разкрасителен елемент за Вашата градинка

Спокойно можете да помислите за подвижна пейка

Можете да поставите дъски върху бордюрите и около дърветата и да ги използвате като място за сядане, което лесно да можете да прибирате вечер. 

Поставете кошче

Ако липсва кошче в близост до Вашия магазин, можете да инсталирате такова, което да бъде удобно и за вас и за преминаващите граждани. 

Помнете: Парите не са най-важното

Липсата на пари често се използва като извинение за бездействието. За да направите малки подобрения в пространство са Ви нужни минимален бюджет и ентусиазъм. 

През Октомври, БГ Бъди активен стартира акция за облагородяване на градски пространства. Споделете ни ВАШАТА намеса, като ни изпратите снимки на вашето пространство, а ние ще разпространим #ДобриятПример, като така ще вдъхновим и други да поддържат и облагородяват пространствата където живеят и работят.

Красивата и чиста градска среда не зависи само от гражданите  или само от общинската поддръжка. Тя е резултат на поддръжка и от двете страни.

Изпратете ни своите снимки на e-mail: [email protected], [email protected] или на страницата МЯСТО България във Facebook

No Comments

Post a Comment