Програма на сдружение BG Бъди активен

Шишеяд гостува на Европейското по художествена гимнастика

шишеяд
Шишеяд
Шишеяд е официален гост на Европейското първенство по художествена гимнастика във Варна!!!
Големите спортни събития, особено с международен обхват, предполагат консумацията. Това е огромно количество вода и напитки от гости, участници и публика, предполагащо генерирането на голямо количество отпадъци. Главно от пластмасови опаковки. Нашата кауза за събития #БезОтпадъци иска да покаже как големите събития на един град могат да имат добавена стойност. Стойност към неговата култура, неразделна част от която е чистата градска среда.
Място България е платформата, която ни дава подкрепа и възможност да прилагаме на практика идеите си за чиста и красива среда. Тя която стимулира по-висока физическа активност и подобрени градски пространства.
шишеяд

Шишеяд обича събитията

Преди Европейското първенство по художествена гимнастика, шишеяд е пое всички пластмасови бутилки на участници и зрители в 51-издание на международното Рали България. То се проведе във Варна и продължи до 16 май.
Културата на един град  зависи не само от количеството културни събития. Зависи и от културата на събитията и състоянието на града след тяхното приключване. Затова и тази година продължаваме с нашите Събития #БезОтпадъци . Те са част от Място България заедно с BG Бъди активен и подкрепата на фондация Кока Кола.

Club Power Jump Bulgaria е динамично развиващ се клуб за екстремни спортове и улични изкуства. Водени от желанието си за неповторими екстремни емоции и адреналин, група професионалисти създават организацията през 2009 г. в град Варна.

Предвид опита на сдружението в организиране на събития, в рамките на проекта Място България, организацията подпомага дейности, свързани с обезпечаването на ключови културни и социални събития във Варна и региона с мобилна точка за разделно събиране на отпадъци. Ангажира организаторите на събития по направлението Събитие #БезОтпадъци.

No Comments

Post a Comment