Програма на сдружение BG Бъди активен

ръководство-безотпадъци

Ръководство за намаляване и управление на отпадъците

Отпадъците могат да бъдат огромно предизвикателство, което води до разходи за бизнеса и околната среда. Foodservice Packaging Institute, Keep America Beautiful и National Restaurant Association признават, че опаковането на хранителни стоки е една част от потока от отпадъци и ние с удоволствие си партнираме в настоящото ръководство, за да помогнем на операторите на хранителни услуги да предотвратят и намалят отпадъците. Целта е да се подобри опитът на клиентите, да се помогне на околната среда и да се постигне най-важната цел. Надяваме се, че тези бързи и лесни съвети ще ви дадат възможност да направите разликата

Свалете целия документ за да прочетете повече информация

Преводът на български език е дело на сдружение „БГ Бъди активен“ , осъществен като част от дългосрочната програма _Място България, и финансиран от Фондация Кока-Кола, с единствена цел безвъзмездното му разпространение сред българската публика и достигане на информацията до по-голям брой хора.

Ресурсите са  част от сътрудничество между американската организация “Keep America Beautiful”  и сдружение БГ Бъди активен, които обединяват силив областта на обмяна на опит и ресурси, посветени на гражданското включване и опазването на околната среда.

1 Comment

Post a Comment