Програма на сдружение BG Бъди активен

power jump

Power Jump

power jump

Club Power Jump Bulgaria е динамично развиващ се клуб за екстремни спортове и улични изкуства. Водени от желанието си за неповторими екстремни емоции и адреналин, група професионалисти създават организацията през 2009 г. в град Варна като единственият клуб в страната, развиващ екстремният спорт Бокинг (предвижване със скачащи кокили). Постепенно започва да се занимава с други екстремни спортове като стрелба с лък, паркур, каране на АТВ, унисайкъл, слаклайн, скално катерене, въртене на огнен (пой и стаф), кайт сърф и още много други.
Power Jump Bulgaria обединява и активизира спортно-екстремно ориентирани хора, както и такива, които желаят да се развиват в сферата на атрактивните изкуства, атракционните и екстремните спортове. Power Jump разкрива един нов свят на атрактивно екстреми изживявания, дори за хора които не се занимават със спорт и изкуство, търсещи пълноценно забавление и далеч по-голяма доза адреналин в рутинните си занимания.

Power Jump успява да развива и популяризира областите, които подкрепя, чрез следните видове дейности:
• Корпоративни събития – тиймбилдинг програми за изграждане и сплотяване на екипи, шоу програми, състезания, ателиета, индивидуални и групови обучения и курсове;
• Социални проекти – фестивали, обучение и развитие на представители на различни социални групи, спортно-артистични дейности за подкрепа и популяризиране на обществено-значими идеи и каузи;
• Предоставяне на продукти и услуги – разработване на спортни съоръжения и терени, консултации при изграждане на материална база и оборудване, предоставяне на професионални обучителни услуги в областта на спортовете, които са част от портфолиото на Организацията и други дейности, адаптирани към нуждите на клиента.

No Comments

Post a Comment