Програма на сдружение BG Бъди активен

Пловдив – по-чист и по-безопасен град, който изграждаме заедно | Тракия

На 28-ми юли поставяме началото на серия от събития “Пловдив – по-чист и по-безопасен град, който изграждаме заедно”. Събитието включва в образователни игри и забавления за деца и родители. Целта е у подрастващите да бъдат създадени навици и отношение към функциониращите системите в града – за да живеят в по-добри, чисти и красиви градове, с по-малко трафик и инциденти.

От името на инициативата _МЯСТО Пловдив, съвместно с Община Пловдив и Район Тракия каним малки и големи да се присъединят и да дойдат на събитието, по време на което чрез забавни и образователни игри ще научат как можем да създадем по-добри градски пространства.

 

ПРОГРАМА

18:00ч. – Начало  

18:15ч. – Обучение за деца за Безопасно движение по пътищата

  • Обучение за деца, по време на което биват представени правилата за движение по пътищата в реалистична обстановка, водени от специалист от КАТ

18:45ч. – Чисти игри

  • Игри за деца, свързани с въпроси за опазването на околната среда, физическа активност и разделно събиране на опаковки

19:15ч. – Музика и Артистично Ателие

20:00 – Край 

Очакваме ви на 28-ми, от 18 часа в Парка на репресираните, Район “Тракия”!

 

Инициативата е част от дейностите на програмата _Място България за облагородяване на различни места в града и страната за намаляване на замърсяването на градската среда. Неин инициатор е сдружение БГ Бъди активен и е подкрепена от Фондация Кока-Кола.

No Comments

Post a Comment