Програма на сдружение BG Бъди активен

Якото _Място Враца – обновяване

Благодарим на партньорите от Враца Младежки център – Враца / Youth Center – Vratsa за тяхната мотивация, упоритост и грижа за младите хора на града. Ето какво споделиха те с нас:

Снимките са от тяхната placemaking (местоправене) интервенция, чрез която младежи от града заличиха следите от вандалски прояви и белези, днес те успяха да надградят и добавят техните уникални идеи на „Якото място“ като креативни рисунки, цветни елементи на обособената сцена, табели с най-близките обекти до „Якото място“ както и събиране на окосената трева на мястото, за което благодарим на ОП БКС към Община Враца за съдействието.

Мъжката част успяха да се докоснат до по-трудоемката задача, а именно да продължат процеса по създаването на пикник масите и съдовете за смет от стари палета, като за целта трябваше саморъчно да отковат дъска по дъска, да премерят, отрежат и фиксират дъските, така че да се получи кофа за смет.

Имаше активното участие на всички представители на партниращите ни учебни заведения в града от ИОУ „Васил Левски – Враца, ПГ „Димитраки Хаджитошин“ – Враца и ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца, които бяха над 20 човека днес.

Благодарим Ви момичета и момчета, че вярвате в силата на примера, които давате, ще давате и ще предавате на ваши връстници.

#ПромянатаВъзможна

#БезОтпадъци

No Comments

Post a Comment