Програма на сдружение BG Бъди активен

Откриване на фотоизложба „Морето не е за една ваканция“

По случай Международния ден на Черно море (31 откомври) във Варна ще бъде открита фотоизложбата „Морето не е за една ваканция“. Изложбата ще бъде открита в петък – 30.10.2020 г. на втория етаж на Младежки дом.

Изложбата е резултат от фото-конкурс „Морето не е за една ваканция“, част от едноименните инициативи инициирани в гр. Варна и организирани от Морски клуб Причтели на морето – гр. Варна.

През цялото лято конкурсът беше отворен за всички, които обичат да снимат и се вълнуват от проблемите, свързани с опазването на чистотата на плажовете и морето. Фотографиите ще бъдат включени в изложба, чиято цел е да популяризира проблемите, свързани със замърсяването на моретата, добри практики и възможни решения за почистване и опазване на морските води и плажове.

Изложбата ще ще бъде открита на 30-ти октомври (петък) в навечерието на 31 октомври 2020 г., Международен ден на Черно море, когато най-въздействащите фотографии ще бъдат наградени.

Желаещите да участват можеха да се включат и изпращаха фотографиите си до 30ти септември 2020 г.

Инициативата „Морето не е за една ваканция“ е една от местните инициативи във Варна към проект „Партньорство за чиста и красива България“, част от програма _МЯСТО България на сдружение БГ Бъди активен, с финансовата подкрепа на Фондация Кока-Кола.

#БезОтпадъци.

No Comments

Post a Comment