Програма на сдружение BG Бъди активен

рециклирането

Над 150 учебни заведения в Ден на рециклирането 2022

Над 150 училища от цялата страна взеха участие в Ден на Рециклирането 2022 и се превърнаха в истински малки големи Герои. Получихме и продължаваме да получаваме стотици прекрасни снимки от отбелязването на събитието в цялата страна! Модни ревюта от рециклирани материали. Изработка на артистични произведения, изработка на кошчета за разделно събиране. Чисти игри за деца и множество други активности и занимания бяха включени в активните училища в страната. Нека не забравяме, че всяко отговорно дете, ще стане отговорен възрастен. Ако успеем да накараме децата да се интересуват малко повече от света около тях, можем да направим огромна крачка към положителна промяна в бъдеще.
 
 
 
Световния ден на рециклирането показва #добриятпример на нашите Герои на рециклирането. Включете се и споделете с #RecyclingHeroes вашите интересни начини за рециклиране и преизползване на отпадъци у дома! Да бъдем Герой на рециклирането не само 1 ден в годината, а и в останалите 364 дни!

Тази година събитието е обвързано и с кампанията на сдружение BG Бъди активен„Искам да съм полезен. Рециклирай ме!“, която се осъществява на национално ниво в рамките на програмата Партньорство за красива и чиста България и дългосрочната програма на сдружението МЯСТО България.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Репортаж на БНТ

No Comments

Post a Comment