Програма на сдружение BG Бъди активен

ОТМЕНЕНО!!!! Станете част от Ден на отворените улици 2020

Сдружение „БГ Бъди активен“ отправя покана за включване в Деня на отворените улици,  който ще се проведе на 27 Септември за втора поредна година. В рамките на 1 ден. бул. „Руски“ ще бъде преобразен в място за игри, спортни и забавни занимания. Инициативата се осъществява  в партньорство от Община Пловдив и  „БГ Бъди активен“ инициатор на програмата _Място България и координатор на Open Streets Day за България.

Целта на инициативата, която ще се проведе в десетки градове в Европа е да се даде възможност на жителите да се възползват от публичните пространства по най-добрия начин – като ги превърнат в място за срещи, спорт, забавления и различни видове активност. Ден на отворените улици  провокира теми, свързани с подобряване на градската среда, като ще включи в програмата си спортни мероприятия и насърчаване на физическата активност на малки и големи, както и дейности, посветени на живот #безотпадъци – като демонстрации и работилнички за рециклиране и повторно използване на опаковки и ресурси.

Можете да станете част от Деня на отворените улици.

Ползи от участието Ви:

  • Вашето събитие или инициатива ще е бъде промотирано по всички комуникационни канали на организаторите
  • Добра възможност за реклама и PR на местно, дори на национално ниво.
  • Страхотна възможност за осъществяване на контакти и бъдещи партньорства
  • Показвате подкрепа към каузата за град с по-малко автомобили и повече пространство за хората

Идеи и възможности за включването Ви са:

  • провеждане на безплатна тренировка;
  • предлагане на безплатни съвети и велоремонти;
  • демонстрация и/или тест драйв на велосипеди, електрически, товарни велосипеди, скутери и дори ролери, скейтбордове или ховърбордове;
  • провеждане на екоуроци и работилници

Ден на отворените улици е част от дългосрочната програма _Място България и се осъществява с подкрепата на Фондация Кока-Кола. Ако искате да се присъедините със събитие или търсите повече информация, свържете се с нас.

Станете част от празника на отворените пространства! Ако искате да се присъедините със събитие или търсите повече информация, свържете се с нас

No Comments

Post a Comment