Програма на сдружение BG Бъди активен

70 000 бутилки за рециклиране събраха феновете на най-голямото лятно музикално турне

Организаторите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour си поставиха за цел, и реализираха събирането и рециклирането на еквивалента на броя раздадени по време на концертите бутилки. Меломаните от Бургас, Варна, Горна Оряховица и Пловдив изхвърлиха в предназначените за събиране на рециклируеми опаковки места над 70 000 бутилки и така подкрепиха идеята за провеждане на  събития #БезОтпадъци. 

Един от основните фокуси на Кока-Кола България и The Voice тази година е постигане на  разделно събиране и изхвърляне на генерираните от събитието отпадъци. Основен инструмент за постигане на събитие #БезОтпадъци е гладният “Шишеяд”, посланик на националната кампанията „Искам да съм полезен… Рециклирай ме“  координирана от Сдружение „BG Бъди активен“.  На всеки един от концертите, Боро Първи, Михаела Маринова, DARA, Dara Ekimova, DENI, TINO, Torino & Pashata, VALL, Venda, VICTORIA, V:RGO и EMIL TRF, DJ Mascota, водещият McP и Remi Toin се постараха да дадат личен пример, като взеха  участие в разделното събиране на отпадъци. 

За следващата спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в град Севлиево, парк „Казармите“, на 9-и септември от 18:00 часа, организаторите са предвидили още изненади за всички фенове, които се включат в инициативата #БезОтпадъци

No Comments

Post a Comment