Програма на сдружение BG Бъди активен

Ръководство за Световен ден на рециклирането 2022 в учебни заведения

За учители

Включете вашето учебно заведения в Световния ден на рециклирането 2022, като почерпите вдъхновение от предоставения ресурс.

Организирайте своя ден на рециклирането или пък низ от събития, свързани с темата, като включите и своето училище. Използвайте ръководството, за да почерпите идеи и вдъхновение. Запознайте се със забавната страна на рециклирането и се уверете в това колко е лесно и полезно. Екипът ни oтправя към вас предизвикателство: направете сами своите кошчета за разделно събиране на отпадъците за класната стая – заедно с децата трансформирайте кашони и ги украсете и надпишете! Можете да си помогнете с украсата и да добавите предоставените ви дизани, като ги разпечататеот тук.

Бъдете креативни! Изпратете ни снимки и ни покажете, а ние ще отличим най-интересните предложения. Не се колебайте да се свържете с нас на [email protected]

От 2018г. до сега, сдружение BG Бъди активен води събитието Световен денна рециклирането, инициирано от Global Recycling Foundation, като го координира на национално ниво в цяла България като част от дългосрочната програма на сдружението МЯСТО България.