Програма на сдружение BG Бъди активен

MOVE Week Пловдив

MOVE Week Пловдив

MOVE Week Пловдив

от
111 111 people viewed this event.

През 2020 Европейската седмица на спорта – MOVE Week в Пловдив отново ще бъде посветена на устойчивия начин на живот, и ще се опита да ангажира гражданите с идеята за отговорно изхвърляне на отпадъците и опазване на околната среда, съчетавайки полезното с приятното чрез спортни инициативи. Ще се опитаме да въвлечем гражданите в действие като стимулираме промяна на навиците на хората в публичната среда, за да бъде чиста и подходяща за спорт и движение.

Като част от инициативата _Място България на тполяната в подножнието на Младежки хълм в Пловдив ще се проведат няколко предизвикателства #БезОтпадъци, включващи Quest игра с различни задачи свързани с темите за физическа активност и градска среда, почитатели на бягането ще събират боклуци с Plogging (почистване, съчетано с джогинг), а любителите на природата и децата ще могат да оформят билкова градина, като засадят растение  или подготвят семена за разсад по време на седмицата.  Групови тренировки на открито, съобразно мерките и актуалните ограничения ще бъдат проведени на поляната в близост до бившия пионерски дом. Тренировките ще бъдат в малки групи и с предварително записване. БГ Бъди активен ще осигури на мястото на събитието дезинфектанти, ръкавици и чували за събирането на отпадъците. Молим да се спазват адекватно всички противоепидемични мерки!

Предвид създалата се ситуация с COVID19, през делничните дни(25-31 май),  MOVE Week ще протече и в дигитален формат. Всеки, който спортува индивидуално или пък иска да организира събитие може да го направи в сайта на MoveWеек. Ако имате желание да качите свое видео – как спортувате – можете да го направите и по този начин, включвайки се в най-голямата онлайн спортна библиотека MoveWeek GYM. В сайта на БГБА ще намерите Отворена покана с насоки за регистрация и запис на видео, като не е задължително да заснемате видео специално за събитието.

За да се регистрирате за това събитие, посетете следния адрес:

 

Date And Time

2020-05-25 to
2020-05-31
 

Местоположение

 

Типове събития

Share With Friends

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.